PROSJEKTER / HYGGEKVELD NØSTEHAGEN

hyggekveld for eldre

Lier Rotary har tidligere hatt to ulike hyggekveldprosjekter: Nøstehagen på Nøstet og på Hallingstadtunet, Tranby. Dette har vært populært blant beboere på aldersinstitusjonene og for eldre som bor utenfor. 

Kontakten med Nøstehagen
Klubbens første kontakt med Nøstehagen bo- og omsorgssenter kom i stand høsten 2000 gjennom en økonomisk støtte. Stedet skulle kjøpe piano, og klubben bevilget kr 5 000 til formålet. Året etter innledet vi et samarbeid. Det gikk ut på at vi en gang i året skulle stå ansvarlig for en hyggeaften med underholdning, sørge for kaker til bevertningen, gevinster til utlodningen og bistå med borddekking og servering. Hyggekveldene er populære og samler alltid full sal.

Foto under: Damene har tatt buss fra Lierskogen for å komme på hyggekveld. Jenny Jensen leverer, her er kjente slagere på rekke og rad. Torunn Sand med fristende bakverk.


Kontakten med Hallingstadtunet
Lier Rotary startet med hyggekveld for Hallingstadtunets beboere og gjester utenfra høsten 2013. Servering med
rikholdig kakebord, musikalsk innslag, dans og allsang gjør stor lykke. Lier Rotarys medlemmer sørger og for flotte gevinster til utlodning, inntekten går tilbake til hygge for Hallingstadtunet. et populært tiltak med fullsatt hus.
Under: Foto fra hyggekvelden 2013; president Kirsten Justad Ravnsborg ønsker velkommen, Karin Hennum og Rotarymedlem Alakai Joseph svinger seg i dansen, Arne Mørch synger og spiller.Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Lier Bygdetun
Adresse: Paradisbakkene 29
Postnummer: 3400
Sted: Lier
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no

17 oktober 2022: "Gruvesamfunnet på Konnerud" v /Erik Bjørlow Larsen


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...