25.mai 2020 

Lier Rotary tester nettmøte

Hanne  og Sissel har tatt initiativ til å lose oss gjennom  kveldens klubbmøte som et virtuelt nettmøte. De som har anledning møter på Bygdetunet,  og øvrige deltakere gis anledning til å delta via Google Meet.  En runde rundt det virtuelle bordet der hver enkelt gir et lite innblikk i sin hverdag. 

18. mai 2020 ved Lier Rotarys neste president, Sissel Slåttedal

Den nye presidenten

Sissel Slåttedal reflekterte i kveld over klubbens muligheter i utfordrende tider. Vi ser fram til et spennende og kreativt rotaryår under hennes ledelse. 
3 min ved: Tarald Husaas 


11. mai 2020

Åpent møte - velkommen tilbake

Åpent møte – velkommen tilbake. Treminutt: Yngvar  


2. mars 2020 ved Jorunn Sjølie

Yrkesforedrag: N.k.s's beredskapsarbeid og samarbeid med offentlige myndigheter 

Et imponerende stykke frivillig arbeid blir gjort av Norske Kvinner's Sanitetsforening. Ved ekstraordinære situasjoner i samfunnet som flom, brann, større ulykker, pandemier og ved krise/krigssituasjoner engasjerer N.K.S seg med bistand der det er behov. Jorunn holdt et interessant foredrag om en mangfoldig organisasjon hvor hun selv har hatt mange roller og verv både lokalt og regionalt.


17. februar 2020

bedriftsbesøk: Huseby gård i lier

Huseby Gård dyrker mange forskjellige grønnsaker med hovedvekt på salater, blomkål, brokkoli, kålrot og hodekål. Lier Rotary fikk omvisning i produksjonslokalene og informasjon om gårdens produksjon og produkter. Huseby-familien har drevet gårdsbruk i Lier helt siden 1890. I dag eies og driftes gården av Amund og Ellen Huseby og deres sønn Hans-Albert Huseby og kona Ingelin Huseby, som er femte generasjons bønder.15. februar 2020

lier rotary klubbs femti års feiring

Vår vitale klubb har blitt godt voksen og et jubileum tar vi ikke lett på. Her ble det feiret, mimret og minglet.  Det ble heder og ære til vårt chartermedlem Auen Hafskjold, Paul Harris til 5 av klubbens medlemmer, humoristiske, tankevekkende og flotte taler fra inviterte gjester og klubbens egne medlemmer, president Hanne K. Brattbak hadde sin uforglemmelige tale på rim!  I tillegg til musikk fra duoen September Harvest.  
 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Lier Bygdetun
Adresse: Paradisbakkene 29
Postnummer: 3400
Sted: Lier
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:20:00
Møtespråk: no


Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...